Congres organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Congres organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wanneer u uw volgende congres wilt laten organiseren door een ervaren partner, maakt u een afspraak bij JADA Events uit Antwerpen-centrum, vlak bij Berchem. Wij hebben al verschillende conferenties voor diverse soorten bedrijven gerealiseerd. We zorgen er altijd voor dat het congres helemaal op maat is van het bedrijf en de gasten. Ook voor uw bedrijf gaan we graag aan de slag voor het organiseren van uw congres.

Congres organiseren in Antwerpen of elders

Wanneer u kiest voor een congres organiseren in Antwerpen of omgeving, is het belangrijk om tijdig na te denken over de invulling hiervan. Wij helpen u dan ook van A tot Z met de congres organisatie. Zo denken we graag na over de beste manier om uw gasten uit te nodigen en te verwelkomen. Daarbij zoeken we naar een geschikte locatie voor uw congres. Wilt u uw gasten originele activiteiten bieden, zoals een optreden of workshop? Dan helpen we u graag bij de creatieve invulling ervan. Wat uw wensen rond congres organiseren ook zijn, wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Zo zet u met uw congres uw bedrijf zeker helemaal op de kaart.

Geef ons gerust feedback

Tijdens het congres organiseren in Antwerpen of elders blijven we met u in gesprek. Wij weten immers hoe belangrijk uw feedback is. Zo toetsen we alle ideeën altijd bij u af, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Ook na het evenement nemen we graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw feedback. Als u dat wenst, sturen we ook een feedbackbrief naar uw gasten. Wilt u graag met ons bedrijf uit Antwerpen-centrum, in zee gaan voor het organiseren van uw congres? Of wilt u iets anders organiseren, zoals een productlanceringsevent? Neem dan contact met ons op

Geen tijd of ideeën voor uw volgende evenement? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.

Onze werkethiek?

Wij maken congres organiseren volledig op maat, afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande congres, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast congres organiseren ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?