Jubileum van je bedrijf vieren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Jubileum bedrijf vieren? Doe dan beroep op de ervaring van JADA Events. Het jubileum van uw bedrijf wilt u vooral vieren, niet organiseren. Laat de organisatie dan ook over aan de professionals van JADA Events uit Antwerpen. Ons eventbureau neemt graag de organisatie van uw jubileum van A tot Z over. Dat wordt genieten!

Het jubileum van uw bedrijf groots vieren

Een jubileum is een mijlpaal die uitgebreid gevierd mag worden, toch? Dat vinden wij bij JADA Events ook! We vertalen uw wensen naar het originele evenement dat u en uw werknemers verdienen! 

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek staan uw ideeën, wensen en eisen centraal. Met deze input gaat het team aan de slag. 

We komen met creatieve voorstellen die zowel bij uw wensen als het budget passen. Eén ding is zeker: u zult het jubileum van uw bedrijf op memorabele wijze vieren!

Deel uw ideeën met ons!

Eventbureau JADA Events uit Antwerpen heeft ruime ervaring met het organiseren van personeelsfeesten en andere bedrijfsevenementen. Een tweedaagse incentivereis met diverse sprekers, een walking dinner met 2.000 gasten, een viering op de varende Grace Kelly of acrobates die champagne inschenken vanuit de lucht; niets is uitgesloten! Deel uw ideeën met JADA Events! Neem contact met ons op om binnenkort op originele manier het jubileum van uw bedrijf te vieren. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Geen tijd of ideeën voor uw volgende evenement? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.

Jubileum bedrijf vieren op maat

Jubileum bedrijf vieren op maat? Dat kan wij werken volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons terecht naast Jubileum bedrijf vieren voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?