Personeelsfeest organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Personeelsfeest organiseren in Antwerpen? Wij zorgen voor een geslaagd feest en stralende gezichten Wanneer u op zoek bent naar een eventbureau om uw personeelsfeest te organiseren, helpt JADA Events, gevestigd in Antwerpen-centrum u graag verder. We zorgen ervoor dat u uw medewerkers in de bloemetjes kunt zetten met een origineel personeelsfeest.

Een origineel personeelsfeest organiseren

Een Personeelsfeest organiseren is ideaal om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Uw leuke ideeën voor een personeelsfeest zetten wij graag om in een origineel concept. Of uw bedrijf nu tien medewerkers telt of meer dan honderd; wij zorgen altijd voor een geslaagd zakelijk event binnen uw budget. Daarbij wordt er over elk detail nagedacht. Denk hierbij aan de uitnodigingen, de unieke locatie, de catering en onvergetelijke activiteiten of acts. Verwelkom desgewenst ook uw zakenrelaties, zodat u de band met hen hoogstwaarschijnlijk versterkt.

Geen tijd of ideeën voor personeelsfeest organiseren in Antwerpen? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.

Een feest met uw voorkeuren als basis

Een Personeelsfeest organiseren gebeurd bij ons volledig op maat en afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast een Personeelsfeest organiseren ook terecht voor onder meer bedrijfsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Hoe gaan wij te werk?

Een personeelsfeest organiseren, bijvoorbeeld vanwege een jubileum, vraagt de nodige tijd en aandacht. Daarom nemen we in de eerste fase uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw verwachtingen voor het personeelsfeest. Vervolgens leggen we u graag een aantal creatieve concepten voor. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij vanuit ons kantoor Antwerpen-centrum, vlak bij Berchem aan de slag met het organiseren van uw personeelsfeest. Hierbij gaan we altijd op zoek naar de best mogelijke oplossingen. We betrekken u uiteraard altijd bij het proces. Zo bent u zeker dat uw personeelsfeest voldoet aan uw verwachtingen.

Plan een gesprek in

Wilt u graag een origineel personeelsfeest realiseren en laat u dit daarom het liefst door ons organiseren? Dan plannen we graag een intakegesprek in. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 (0)32570913 of een e-mail te sturen naar info@jada-events.be.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?