Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeesten organiseren is een van de specialiteiten van JADA events.
Het is altijd een speciale dag voor de kinderen wanneer ze Sinterklaas kunnen ontmoeten en begroeten op een evenement. We werkten verschillende Sinterklaasfeesten thema’s uit met telkens diverse workshops en animaties. Als de kinderen slaagden in de opdrachten konden ze een diploma of pieten paspoort verdienen. Van Atlantis onderwaterwereld, het circus, de stroomfabriek en de piraten tot in het circus en huis van de sint! Stuk voor stuk werden de kinderen ondergedompeld in een fantasiewereld en beleefden ze een fantastische dag met als kers op de taart een bezoekje aan de Sint!

Events en feesten op maat

Geen tijd of ideeën voor uw volgende Sinterklaasfeesten? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor Sinterklaasfeesten binnen uw kostbare budget.

JADA is zeer flexibel in haar manier van aanpak, door haar compacte bedrijfsstructuur en haar brede netwerk, gebaseerd op jaren ervaring in de evenementensector. De contactpersoon van JADA is daarom ook 24/24 bereikbaar.

Alles is bespreekbaar en wij zijn geduldig. Onze bedrijfsfilosofie is bovendien gebaseerd op samenwerking, met steeds een 1+1=3 resultaat. Voor het volledige dossier werkt JADA dan ook met één projectmanager en aanspreekpunt naar de klant.

 

Onze werkethiek?

Wij maken Sinterklaasfeesten op maat volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast Sinterklaasfeesten ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents,

Ga het gesprek met ons aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga het gesprek aan rond Sinterklaasfeesten met JADA Events. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen voor het organiseren van uw klantevent. Samen gaan we op zoek naar creatieve, originele concepten die passen bij uw bedrijf en het budget. U heeft altijd het laatste woord: het doel is om u trots en tevreden te maken! Neem contact met ons open wij organiseren binnenkort voor u Sinterklaasfeesten op maat. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?