Zakelijk event

Team events gezocht? Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zakelijk event organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! JADA Events uit Antwerpen is uw partner voor de organisatie van een zakelijk event. Hierbij luisteren we graag naar uw verwachtingen en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd wordt. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw Zakelijk event.

De organisatie van uw zakelijk event is in goede handen

Een goede organisatie van een zakelijk event start altijd bij een goed gesprek. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en verwachtingen, ongeacht wat u wilt organiseren. 

Schakel ons bijvoorbeeld in voor een productlancering, een kick-offmeeting of het organiseren van een congres. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag. We maken creatieve concepten binnen uw opgegeven budget. Daarbij bespreken we alles rond uw Zakelijk event, zodat u precies weet wat u te wachten staat. 

Zo hoeft u tijdens uw zakelijk event enkel uw gasten te ontvangen en zelf te genieten.

Wat verwacht u tijdens het event?

Bij een zakelijk event komt heel wat kijken. Het is een belangrijk moment om potentiële klanten te ontmoeten en uw bedrijf verder te laten groeien. Naast de werkgerelateerde activiteiten is de overige tijdsbesteding uiteraard ook van belang. We regelen alles. Van vervoer naar bijvoorbeeld de luchthaven tot aan boekingen in restaurants.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Als eventbureau in Antwerpen hebben we ruime ervaring in het organiseren van zakelijke events. Op onze website vindt u alvast enkele van onze realisaties. Wilt u graag met ons rond de tafel zitten voor uw volgende event? Stuur dan gerust een e-mail naar info@jada-events.be of bel naar +32 (0)32570913.

Geen tijd of ideeën voor uw volgende zakelijk event? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.

Onze werkethiek?

Wij maken op maat gemaakte zakelijke events volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast een zakelijk event ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?