Klantevent organiseren

Team events gezocht? Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Laat uw klantevent organiseren door JADA Events. Een klantevent zorgt ervoor dat uw imago nóg beter wordt. Het organiseren hiervan kost echter veel tijd. Kies voor gemak, een tot in de puntjes verzorgd evenement en een dag waar zeker nog lang over gesproken wordt.

Een klantevent organiseren als visitekaartje

Een goed visitekaartje zorgt voor een positief imago, meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer omzet. Ons team geeft uw event de aandacht die het verdient en u laat een onvergetelijke indruk achter bij uw klanten.

Dit zijn een aantal mogelijkheden:

  • Een awardshow met terugkomend thema in eten, decoratie en acts;
  • Een jubileumfeest met 2.000 gasten, meerdere sprekers, een overheerlijk walking dinner en afsluitend feest met DJ’s;
  • Jubileumevent met rebranding van de organisatie met meer dan 400 gasten, met ondersteuning van een 40 meter breed panoramisch scherm dat multifunctioneel wordt ingezet;
  • Tweedaagse meeting met een conferentie voor 650 gasten en bijpassend galadiner.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?