Business event organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Business event organiseren? Dan ben je aan het juiste adres bij JADA Events. Wanneer u een business event wilt organiseren, valt het aan te raden om een ervaren eventbureau in te schakelen. Bij JADA Events hebben we de nodige ervaring om uw medewerkers en relaties te verrassen met een origineel event. Hierbij luisteren we graag naar uw wensen en verwachtingen.

Een business event laten organiseren dat bij uw bedrijf in Antwerpen past

Business event organiseren is het ideale moment om uw bedrijf in de kijker te plaatsen.

Heeft u binnenkort een belangrijk congres of klantenevenement? Dan wilt u graag dat uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Bij het organiseren van uw business event zorgen we ervoor dat alles tot in het kleinste detail geregeld is.

We luisteren in een eerste gesprek naar uw verwachtingen en gaan hiermee vervolgens aan de slag. We creëren creatieve concepten en gaan op zoek naar de ideale locatie. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden met u.

Geen tijd of ideeën voor uw volgende evenement? Laat uw Business event organiseren door ons team. Wij zorgen voor een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.  

Onze werkethiek?

Een Business event organiseren doen wij volledig op maat afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.  

Klanten kunnen bij ons terecht naast een Business event organiseren ook voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

business event organiseren
business event organiseren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Neem contact met ons op

Bij een Business event organiseren komt heel wat kijken. We luisteren daarom graag naar uw verwachtingen. Zo heeft u tijd om bezig te blijven met de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf en hoeft u zich geen zorgen te maken over het uiteindelijke evenement. Uiteraard blijven we u wel op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wilt u graag meer weten over onze manier van werken of wilt u met ons in zee gaan? Bel dan naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.