Incentive reis

Wilt u een onvergetelijke incentive reis organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Beurs organiseren in Antwerpen? Wanneer u een beurs wilt organiseren, dient u met een aantal zaken rekening te houden. Daarom is het een goed idee om de hulp van een professionele partij in te schakelen bij de organisatie. Kies voor de ervaring van JADA Events in Antwerpen. Als evenementenbureau hebben we al veel evenementen, waaronder beurzen en congressen, voor diverse bedrijven georganiseerd.

Waar gaat uw incentive reis naartoe?

Een incentive reis naar het buitenland is steeds populairder bij bedrijven. Het is een originele manier om uw medewerkers te belonen voor het behalen van bepaalde targets. Er zijn heel wat mogelijke invullingen voor uw reis. Daarom luisteren we als incentive bureau eerst altijd naar uw verwachtingen voor het opstellen van het programma van uw incentive. Zo is het mogelijk om met uw medewerkers een weekend naar Nederland of een midweek naar Malaga te gaan. Hierbij zorgen we er altijd voor dat uw incentivereis naar het buitenland past binnen uw budget.

Heeft u al nagedacht over het programma van uw incentive?

Uw incentive reis naar het buitenland wordt onvergetelijk dankzij een goedgevuld programma. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een culinair diner, een bezoek aan een museum of een onvergetelijk feest. We lopen graag alle aspecten van uw incentivereis door, zodat u zeker bent van een goedgevuld programma. Hierbij zorgen we ervoor dat elk onderdeel van de organisatie tot in detail geregeld is.

Onze werkethiek?

Wij maken op maat gemaakte incentive reizen volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast incentive reizen ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?

Vertel ons uw verwachtingen

Het organiseren van een incentive reis naar het buitenland vraagt de nodige aandacht en zorg. Naast het programma van uw incentive, zijn er nog heel wat andere praktische zaken die geregeld dienen te worden, zoals vervoer en hotelkamers. Wij nemen dit graag van u over, zodat u zorgeloos kunt vertrekken naar het buitenland. Vertel uw wensen en verwachtingen tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be om een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Antwerpen in te plannen.