Brussel Brost

Type

Publieksevenement

Klant

Brik

Locatie

Brussel

Opwindend – Eclectisch – Divers: zo kan je het gratis studenten festival Brussel Brost noemen. JADA events bracht samen met BRIK leven in de Brusselse ING arena op 28 september, start van het nieuw academisch jaar. Meer dan 10.000 studenten genoten dan ook van een onvergetelijke dag vol muziek en plezier.

Brussel Brost verwelkomde studenten en festivalgangers uit de hele stad. Het evenement, georganiseerd door BRIK in productie door JADA events, bracht een smeltkroes van culturele diversiteit en entertainment samen. Het hoogtepunt van de dag was een eclectische mix van muziekoptredens van bands, dj’s en artiesten, die het 10.000 koppige publiek in vervoering brachten.

Het festival bood ook een breed scala aan culinaire lekkernijen en foodtrucks, waardoor de smaakpapillen van de bezoekers werden verwend.

Naast muziek en eten was er ook ruimte voor creativiteit, met een ruime keuze aan verschillende activiteiten. De deelnemers kregen de kans om hun vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen in het surf boarden, F1 rijden en voetballen.

Het evenement was opgedeeld in drie podia: het hoofdpodium, waar de grootste acts optraden, de Silent disco, waar de feestgangers met draadloze koptelefoons konden kiezen en switchen tussen 1 van de 3 DJ’s. Op het buitenpodium konden ze dan weer volop genieten van artiesten in de Bruzz Bus.

Het Free Student Festival Brussel Brost was een groot succes en toonde de expertise van JADA events in het organiseren van grote, dynamische en levendige evenementen in de Brusselse ING arena. Ja Da smaakte naar meer.