Kipling SS20

Type

Product lancering

Klant

Kipling

Locatie

Antwerpen

Een bijzonder driedaags event voor Kipling in Antwerpen!

De eerste dag stond in het teken van de distributeurs. Zij werden ontvangen in het Radisson Blu Astrid Hotel voor enkele meetings en product voorstellingen. Als afsluiter was er een welcome dinner met uitzicht over het station van Antwerpen.

Dag 2 was goedgevuld en ging van start in de Zoo met een plenaire sessie en modeshow rond de nieuwe collectie. Na de lunch trokken de gasten in groep de stad in voor een interactief stadsspel. De dag werd afgesloten op het nieuwe eventschip Blue Rhapsody. Hier werden ze getrakteerd op een lekker diner in een uniek kader. Tevens werden ook de influencers hier uitgenodigd om mee te genieten van deze bijzondere avond en een eerste glimp te werpen op de nieuwe collectie!

Op de laatste dag werd het nieuwe Kipling gebouw The Link in de spotlight gezet. Hiervoor werd een sustainable transfer georganiseerd waarbij de gasten met fiets of elektrische step de route van het Astridplein naar The Link aflegden. Aangekomen bij The Link werden er nog workshops gegeven en een afsluitende gezonde lunch voorzien.

Ja Da was 3 keer plezier!