Moore Stephens

Type

Meeting/Kick off

Klant

Moore Stephens

Locatie

Edegem

“Let’s talk about CEX” was de slagzin voor de jaarlijke Company Day van Moore Stephens. Hotel Ter Elst vormde de uitvalbasis voor een goed gevulde dag voor maar liefst 400 werknemers.

We startten de dag met enkele interessante break out sessies gegeven door Moore Stephens klanten. “Op de koffie bij …” vormde hier het uitgangspunt en de sessies kregen daarom ook een bijpassende naam zoals Café Latte of Cappuccino. ‘s Middags was het tijd voor de uitdaging van de dag: zelf je lunch klaar maken zonder recept. In gevarieerde groepen gingen de werknemers aan de slag met de ingrediënten die op hun tafel lagen. Nadien konden ze dan zelf proeven van elkaars kookkunsten. In de namiddag werden de werknemers getrakteerd op een interessante uiteenzetting van Frederik Imbo rond klantgerichte communicatie. Als kers op de taart konden de werknemers hun auto gratis naar de carwash laten brengen door onze professionele chauffeurs.

Na een boeiende dag werden de buiken gevuld met een lekker diner en de benen losgelaten op de dansvloer. Het werd een knallende party met optredens van coverband Diaz, Moore Stephens DJ’s en onze huis DJ.

Ja Da was (C)EXcellent!