Port of Antwerp

Type

Jubileum

Klant

Port of Antwerp

Locatie

Brasschaat

Het Havenbedrijf van Antwerpen, Port of Antwerp, koos JADA events als organisator van het pensioensfeest van CEO Eddy Bruyninckx. Na een carrière van 25 jaar werd deze bijzondere man in de bloemetjes gezet in het Sint-Michielscollege te Brasschaat, de plek waar Eddy Bruyninckx werd gevormd, met kennis werd gevoed en waar de fundamenten van zijn latere loopbaan werden gelegd.

De tonen van de pianist vulden de achtergrond bij aankomst van de 400 genodigden. Na een verfrissend glaasje cava, aangeboden door een animatiefiguur met containers in het haar, genoten de gasten van een uitgebreide afscheidsceremonie. Zowel zakenrelaties – zoals o.a. Marc Van Peel en Wivina Demeester – als kinderen en kleinkinderen kwamen aan bod. Videoboodschappen van Bart De Wever, Kris Peeters, Ben Weyts… én live performances van Guy Swinnen zorgden voor aangename intermezzo’s.

Na de ceremonie verrasten we de gasten met een vurige animatie, een heerlijke walking dinner en groovy jazzband in een prachtige transparante tent.