Selecteer een pagina

Congres organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Congres organiseren

Wilt u uw volgende congres laten organiseren door een ervaren partner? Dan maakt u een afspraak bij JADA events. We hebben al verschillende conferenties voor diverse soorten bedrijven gerealiseerd. We zorgen er altijd voor dat het congres helemaal past bij het bedrijf en de gasten. Ook voor uw bedrijf gaan we graag aan de slag met het organiseren van een congres.

Zet uw bedrijf op de kaart door een congres te organiseren

Wanneer u een congres wilt organiseren, is het belangrijk om tijdig na te denken over de invulling hiervan. Daar assisteren onze ervaren organisatoren u graag bij. Bij JADA events helpen we u van A tot Z met de organisatie. Zo denken we graag na over de beste manier om uw gasten uit te nodigen en te verwelkomen. Daarbij zoeken we naar een geschikte locatie voor uw congres. Wilt u uw gasten originele activiteiten bieden, zoals een optreden of workshop? Dan helpen we u graag met de creatieve invulling hiervan. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. Zo zet u met uw congres uw bedrijf (weer) helemaal op de kaart. Bekijk onze recente cases om inspiratie op te doen.

Aan de slag met uw feedback

Tijdens het organiseren van uw congres blijven we altijd alles met u bespreken. We weten immers hoe belangrijk uw feedback is. Zo toetsen we alle ideeën altijd bij u, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Ook na het evenement nemen we graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw feedback. Als u dat wenst, sturen we ook een feedbackbrief naar uw gasten. Wilt u graag met ons in zee gaan voor het organiseren van uw congres? Neem dan contact met ons op via +32-32570913 of info@jada-events.be.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!