COVID-19

#WeAreAllInThisTogether
Samen maken we er het beste van en kijken er nu al naar uit om jullie opnieuw te overdonderen met buitengewone events!

Evenementen en veiligheid gaan al meer dan 12 jaar hand in hand bij JADA events. Ook de nieuwe COVID-19 maatregelen implementeren we met zorg en professionaliteit. In jouw volgend evenement, in binnen en buitenland. Niet zeker of niet overtuigd of iets kan of mag? Bel ons gerust op en we adviseren je met plezier! JADA events ontzorgt je van A tot… Event.

Hygiëne

JADA events zorgt ervoor dat alle gasten en medewerkers een goeie handhygiëne kunnen handhaven dmv voldoende alcoholische handgels, of zelfs SprayHosts. De sanitaire voorzieningen waren al zeer schoon op de JADA events, maar worden nu nog extra in de watten gelegd en vooral – ontsmet na elk bezoek. 

Mondmasker

Van parkingboys t/m onze obers – iedereen die werkzaam is op onze evenementen zal een mondmasker dragen. En laat dat nu net een extra mogelijkheid zijn om uw boodschap te versterken, want uw logo, het thema of een andere boodschap, kan er perfect mee op! Uiteraard kan dit ook voor de gasten.

Voldoende afstand

We berekenen het maximaal aantal toegelaten gasten en zorgen ervoor dat de social distance-regel voor iedereen toepasbaar is. Bij een gezeten presentatie plaatsen we de stoelen ruim van elkaar; bij een wandelevenement zoals een beurs of een netwerkevent gebruiken we vloercommunicatie en/of een te volgen parcours.

Informatie

Duidelijke informatie over de maatregelen op een evenement helpt de bezoekers om zich ernaar te gedragen en hun weg te vinden. JADA events adviseert en doet het nodige om jouw volgende evenement Corona-proof te maken – volledig in jouw bedrijfsstijl. We denken dan aan vloerstickers, rollups, LED schermen, hangende borden, staande wegwijzers, … the sky is the limit!

Crowd Control

Om onnodig contact met elkaar te vermijden en de social distance te bewerkstelligen zorgen we voor een perfecte flow van de bezoekers. Afzetpaaltjes, lijnen op de vloer, afspanlint, wegwijzers, …. Uiteraard kan jouw logo of boodschap ook verwerkt worden op bepaalde items. 

Tracing

Via het scannen van een QR-code is het perfect mogelijk om achteraf een boodschap te krijgen of je mogelijk in contact bent geweest met een besmette persoon. Dit volledig vrijwillig en volledig privacy-proof. We werken hier met het systeem Savitas van Vinçotte/Esoptra. We denken dan aan workshops in aparte groepen, teambuildings, …

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!