Incentive reis

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Incentive reis

De organisatie van een incentive reis naar het buitenland laat u over aan een specialist met de nodige ervaring. JADA Events heeft als eventbureau in Antwerpen ruime ervaring met het organiseren van incentives met een origineel programma, aangepast aan uw bedrijf. Plan snel een afspraak in voor een persoonlijk gesprek over uw wensen en verwachtingen voor uw volgende incentive reis.

Waar gaat uw incentive reis naartoe?

Een incentive reis naar het buitenland is steeds populairder bij bedrijven. Het is een originele manier om uw medewerkers te belonen voor het behalen van bepaalde targets.

Er zijn heel wat mogelijke invullingen voor uw reis. Daarom luisteren we eerst altijd naar uw verwachtingen voor het opstellen van het programma van uw incentive. Zo is het mogelijk om met uw medewerkers een weekend naar Frankrijk of een midweek naar Malaga te gaan. Hierbij zorgen we er altijd voor dat uw incentive reis naar het buitenland past binnen uw budget.

 

Heeft u al nagedacht over het programma van uw incentive?

Uw incentive reis naar het buitenland wordt onvergetelijk dankzij een goedgevuld programma. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een culinair diner, een bezoek aan een museum of een onvergetelijk feest. We lopen graag alle aspecten van uw incentive reis door, zodat u zeker bent van een goedgevuld programma. Hierbij zorgen we ervoor dat elk onderdeel van de organisatie tot in detail geregeld is.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Vertel ons uw verwachtingen

Het organiseren van een incentive reis naar het buitenland vraagt de nodige aandacht en zorg. Naast het programma van uw incentive, zijn er nog heel wat andere praktische zaken die geregeld dienen te worden, zoals vervoer en hotelkamers. Wij nemen dit graag van u over, zodat u zorgeloos kunt vertrekken naar het buitenland. Vertel uw wensen en verwachtingen tijdens een persoonlijk gesprek. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be om een kennismakingsgesprek in te plannen.