Jubileum bedrijf vieren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Jubileum bedrijf vieren

Het jubileum van uw bedrijf wilt u vooral vieren en van genieten, niet organiseren. Laat de organisatie dan ook over aan de professionals van JADA events. Ons eventbureau neemt graag de organisatie van uw jubileum van A tot Z over.

Het jubileum van uw bedrijf groots vieren

Een jubileum is een mijlpaal die uitgebreid gevierd mag worden, toch? Dat vinden wij bij JADA events ook! We vertalen uw wensen naar het originele evenement dat u en uw medewerkers verdienen!

Tijdens het eerste persoonlijke gesprek staan uw ideeën, wensen en eisen centraal. Met deze input gaat het team aan de slag en komt met creatieve voorstellen te komen die zowel bij uw wensen als het budget passen. Eén ding is zeker: u zult het jubileum van uw bedrijf op memorabele wijze vieren!

 

JADA events staat voor u klaar

JADA events heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen. Een tweedaags jubileumfeest met diverse sprekers, een walking dinner met 2000 gasten, een viering op de varende Grace Kelly of acrobates die champagne inschenken vanuit de lucht; niets is uitgesloten!

Deel uw ideeën met JADA events! Neem contact met ons op om binnenkort op originele manier het jubileum van uw bedrijf te vieren. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!