Originele teambuilding

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Originele teambuilding

Originele teambuilding is de ideale manier om de band tussen u en uw collega’s te versterken. Op deze manier leert u elkaar kennen in een niet-professionele context en ontdekt u de persoonlijkheden die bij u rondlopen op de werkvloer. Om een origineel bedrijfsuitje te organiseren, kunt u beroep doen op onze ervaren medewerkers te Antwerpen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het samenstellen van unieke evenementen en uitjes. Vertrouw daarom op onze diensten voor originele teambuilding.

Originele teambuilding compleet naar wens

Als het gaat om een origineel bedrijfsuitje, heeft u waarschijnlijk al vele ideeën. Om die ideeën af te toetsen met de werkelijkheid, is het slim om met ons in gesprek te gaan. De medewerkers van JADA Events uit Antwerpen hebben namelijk al meerdere jaren ervaring in de organisatie van allerlei zakelijke evenementen: van kick-offmeetings tot congressen. Zij zullen u dus snel kunnen wijzen op welke originele activiteiten mogelijk zijn voor teambuilding. Daarbij is het belangrijk om een beeld te krijgen van het budget dat u wenst uit te geven. Op basis van die informatie gaan onze creatieve geesten aan de slag, waarna ze u op een later moment meerdere opties voorleggen. U kiest zelf het origineel bedrijfsuitje dat u wenst. Wij horen daarnaast uiteraard graag de mogelijke feedback die u heeft.

Neem contact met ons op voor een origineel bedrijfsuitje

Zou u graag beroep willen doen op onze diensten bij het organiseren van originele teambuilding? Dan helpen wij u maar al te graag met het realiseren van een plezierig uitje voor u en uw collega’s. Neem contact met ons op voor een afspraak door te bellen naar +32 (0)32570913 of een e-mail te sturen naar info@jada-events.be.