Selecteer een pagina

Personeelsfeest organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Personeelsfeest organiseren

Bent u op zoek naar een eventbureau met creatieve ideeën om uw personeelsfeest te organiseren? Dan helpt JADA Events u graag verder. We zorgen ervoor dat u uw medewerkers in de bloemetjes kunt zetten met een origineel personeelsfeest.

Uw ideeën vormen de basis voor het organiseren van uw personeelsfeest

Een personeelsfeest is het ideale moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Uw leuke ideeën voor een personeelsfeest zetten wij graag om in een origineel concept. Of uw bedrijf nu tien medewerkers telt of meer dan honderd. Wij zorgen altijd voor een event binnen uw budget. Daarbij wordt er over elk detail nagedacht. Denk hierbij aan de uitnodigingen, de unieke locatie, de catering en onvergetelijke activiteiten of acts.

Versterk uw relaties tijdens uw bedrijfsevent

Wilt u graag met de ideeën voor het organiseren van uw personeelsfeest een stap verder gaan? Dan helpen we u hier graag bij. Wij maken graag van uw personeelsfeest een origineel bedrijfsevent. Hierbij verwelkomt u ook uw zakenrelaties, waardoor u deze ook versterkt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Hoe gaan wij te werk?

Het organiseren van een origineel personeelsfeest vraagt de nodige tijd en aandacht. Daarom nemen we in de eerste fase uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw ideeën en verwachtingen voor uw personeelsfeest. Vervolgens leggen we u graag een aantal creatieve concepten voor. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij aan de slag met het organiseren van uw personeelsfeest. Hierbij gaan we altijd op zoek naar de best mogelijke oplossingen en betrekken u altijd bij het proces. Zo bent u zeker dat uw personeelsfeest voldoet aan uw verwachtingen en ideeën.

Plan een gesprek in

Laat u het organiseren van een personeelsfeest aan ons over? Dan plannen we graag een intakegesprek in. Bel hiervoor naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be