SAS COMPANY TRIP CÔTE D’AZUR

We trokken met SAS Institute per charter naar de prachtige Côte d’Azur, voor een tweedaagse Company Trip. Op vrijdag kozen de 90 deelnemers uit een gevarieerd aanbod aan uitdagingen. De avontuurlijk ingestelden leefden zich met SUPboards uit op de Middellandse Zee of trokken de bergachtige omgeving in per e-Bike. Daarnaast stonden ook een speedboot toer langs de mondaine kustvilla’s van o.a. Bono, een rit met kleine scooter-autootjes én een beach-run op het programma. De romantische zielen bezochten het charmante stadje Èze in combinatie met een workshop bij de bekende parfumerie Galimard. Tussen de voor- en namiddagactiviteit genoot de groep van de gezamenlijke picknick lunch aan het strand, in de zonovergoten baai.

 

Na een opfrismoment in het spa-hotel vertrokken we naar de prachtige dinerlocatie op het strand van badplaats Juan les Pins. Hier genoten de SAS’ers van een receptie in het zand met aansluitend een diner met zonsondergang en een knallende party met open seaview!

 

Op zaterdag konden de gasten uitslapen en genieten van een verkwikkend ontbijt met uitzicht over de prachtige omgeving, om daarna op eigen tempo naar hartenlust te genieten van het zwembad, het strand, de uitgebreide SPA faciliteiten, een wandeling of trip naar Nice, Cannes of Antibes. De zon liet zich van haar beste kant zien en zorgde mee voor een prachtige trip aan de Côte d’Azur.

 

Ja Da was nice!