Sinterklaasfeesten organiseren is een van de specialiteiten van JADA events

SINTERKLAASFEESTEN

Het is altijd een speciale dag voor de kinderen wanneer ze Sinterklaas kunnen ontmoeten en begroeten op een evenement.

We werkten verschillende Sinterklaasfeesten thema’s uit met telkens diverse workshops en animaties. Als de kinderen slaagden in de opdrachten konden ze een diploma of pieten paspoort verdienen. Van Atlantis onderwaterwereld, het circus, de stroomfabriek en de piraten tot in het circus en huis van de sint! Stuk voor stuk werden de kinderen ondergedompeld in een fantasiewereld en beleefden ze een fantastische dag met als kers op de taart een bezoekje aan de Sint!

Events en feesten op maat

Geen tijd of ideeën voor uw volgende Sinterklaasfeesten? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor Sinterklaasfeesten binnen uw kostbare budget.  

Onze werkethiek?

Wij maken Sinterklaasfeesten op maat volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.  

Klanten kunnen bij ons naast Sinterklaasfeesten ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Ga het gesprek met ons aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga het gesprek aan rond Sinterklaasfeesten met JADA Events. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen voor het organiseren van uw klantevent. Samen gaan we op zoek naar creatieve, originele concepten die passen bij uw bedrijf en het budget. U heeft altijd het laatste woord: het doel is om u trots en tevreden te maken! Neem contact met ons open wij organiseren binnenkort voor u Sinterklaasfeesten op maat. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.