Team

Heeft u interesse in een onvergetelijk evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Home » Team

Jan de Wieuw

deed de afgelopen 25 jaar o.a. ervaring op in de entertainment en evenementensector. Zo werkte hij reeds samen met Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100, Vlaamse Opera en Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties). In de evenementensector deed hij de nodige ervaring op bij enkele Antwerpse evenementenbureaus. Daarnaast was hij freelance enkele jaren actief als regisseur en choreograaf, o.a. voor de jaarlijkse uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen. Hij houdt van events met een emotionele beleving en is dan ook gespecialiseerd in productlanceringen, award uitreikingen en beursstanden met een hoge belevingsfactor, maar ook conferenties, incentives in het buitenland en Antwerpen als bestemming zijn een kolfje naar zijn hand.

Danny Kayser

was 20 jaar actief als projectmanager in de bouwsector. Meer dan 70 kleine en grote werven bracht hij tot een goed einde en was telkens onderhandelaar tussen de klant, architect en bouwheer. Tijdens de organisatie van EuroGames 2007 te Antwerpen bleek hij de perfecte productiechef, sponsorwerver en promotie-manager te zijn en kreeg hij de evenementenorganisatie-microbe te pakken. Danny is gediplomeerd veiligheidscoördinator en krijgt een kick van de organisatie van grotere events zoals personeelsfeesten, gala diners, familiedagen en bedrijfsfestivals, maar ook jubilea, brand activations en de opening van een nieuw gebouw of project zijn Danny’s DaDa.

Thomas Sips

werkt sinds juni 2014 bij JADA events. Hij studeerde Event- en Projectmanagement aan de Karel de Grote-Hogeschool. Thomas is een positieve, dynamische en gemotiveerde kracht die JADA events versterkt met zijn spontane, creatieve en zeer gefundeerde inbreng. Hij leidt zonder problemen of stress elk event in goede banen en is ook zeker niet vies om zijn handen uit zijn mouwen te steken. Thomas behaalde tevens een MVO-attest en houdt van personeelsfeesten, galadiners, klanten events en conferenties voor grote groepen.

Liesbeth Demetsenaere

versterkt sinds december 2015 het JADA team. Ze combineert een masterdiploma in criminologische wetenschappen én een bachelorsdiploma in Event- en projectmanagent op een unieke manier, waarbij de gemene deler zeker het projectmatig werk is. Goedlachs en creatief weet Liesbeth daar bovenop haar ervaring in de horeca in te brengen en voelt zich op vele vlakken van bedrijfsevents thuis: productlanceringen, familiedagen, openingen van nieuwe gebouwen, Antwerpen als event bestemming en klanten events genieten alvast haar voorkeur.

Nathalie Kayser

studeerde aan de Karel de Grote Hogeschool, richting Events en Project Management. In haar vrije momenten ondersteunde zij JADA events al sinds 2012 waar mogelijk, o.a. tijdens de events, bij de logistieke opdrachten maar ook op kantoor. Nathalie is sinds 1 juli 2016 in dienst als eventmanager bij JADA events en heeft ervaring in teambuildings, meetings, personeelsfeesten en brand activations.

Aline Van Houdt

Aline is de laatste aanwinst van JADA, maar geen onbekende, want ze liep hier in 2011 al stage als eventmanager in wording, als deel van haar EPM opleiding bij de KdG Hogeschool. Haar ondertussen jarenlange ervaring in de incentive-wereld, bijhorende talenknobbel, creatieve geest en positieve ingesteldheid zorgen voor een perfecte aanvulling van het JADA team. Ze reisde bovendien al zo goed als de hele wereld rond en toverde de kleinste en grootste incentives om tot een fantastische ervaring. Een perfecte aanvulling in het dynamische JADA team, maar ook een aanwinst jouw volgende incentive of event!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!