Team

Heeft u interesse in een onvergetelijk evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

[wpseo_breadcrumb]

Jan de Wieuw

deed de afgelopen 25 jaar o.a. ervaring op in de entertainment en evenementensector. Zo werkte hij reeds samen met Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100, Vlaamse Opera en Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties). In de evenementensector deed hij de nodige ervaring op bij enkele Antwerpse evenementenbureaus. Daarnaast was hij freelance enkele jaren actief als regisseur en choreograaf, o.a. voor de jaarlijkse uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen. Hij houdt van events met een emotionele beleving en is dan ook gespecialiseerd in productlanceringen, award uitreikingen en beursstanden met een hoge belevingsfactor, maar ook conferenties, incentives in het buitenland en Antwerpen als bestemming zijn een kolfje naar zijn hand.

Danny Kayser

was 20 jaar actief als projectmanager in de bouwsector. Meer dan 70 kleine en grote werven bracht hij tot een goed einde en was telkens onderhandelaar tussen de klant, architect en bouwheer. Tijdens de organisatie van EuroGames 2007 te Antwerpen bleek hij de perfecte productiechef, sponsorwerver en promotie-manager te zijn en kreeg hij de evenementenorganisatie-microbe te pakken. Danny is gediplomeerd veiligheidscoördinator en krijgt een kick van de organisatie van grotere events zoals personeelsfeesten, gala diners, familiedagen en bedrijfsfestivals, maar ook jubilea, brand activations en de opening van een nieuw gebouw of project zijn Danny’s DaDa.

Liesbeth Demetsenaere 

versterkt sinds december 2015 het JADA team. Ze combineert een masterdiploma in criminologische wetenschappen én een bachelorsdiploma in Event- en projectmanagent op een unieke manier, waarbij de gemene deler zeker het projectmatig werk is. Goedlachs en creatief weet Liesbeth daar bovenop haar ervaring in de horeca in te brengen en voelt zich op vele vlakken van bedrijfsevents thuis: productlanceringen, familiedagen, openingen van nieuwe gebouwen, Antwerpen als event bestemming en klanten events genieten alvast haar voorkeur.

Nathalie Kayser 

studeerde aan de Karel de Grote Hogeschool, richting Events en Project Management. Sinds 1 juli 2016 vervoegt ze zeer gemotiveerd het JADA team. Toegewijd, liefde- en passievol en steeds met oog voor detail bijt Nathalie zich vast in elk dossier, met slechts één doel: een klant Happy maken én houden met een perfect georganiseerd evenement. Nathalie heeft ervaring in teambuildings, meetings, familiedagen, personeelsfeesten en brand activations.

Aline Van Houdt

versterkt sinds september 2018 het JADA team. Ze is geen onbekende, want ze liep hier in 2011 al stage als eventmanager in wording, als deel van haar EPM opleiding bij de KdG Hogeschool. Haar ondertussen jarenlange ervaring in de incentive-wereld, bijhorende talenknobbel, creatieve geest en positieve ingesteldheid zorgen voor een perfecte aanvulling van het JADA team. Ze reisde bovendien al zo goed als de hele wereld rond en toverde de kleinste en grootste incentives om tot een fantastische ervaring. Een perfecte aanvulling in het dynamische JADA team, maar ook een aanwinst jouw volgende incentive of event!

Jacob Wouters 

werkte zich na zijn studententijd in korte tijd op tot operational manager bij Skanna België. Na 6 jaren ervaring binnen de dienstverlening aan horeca en eventcatering, kwamen de creatieve kriebels bovendrijven en versterkt sinds 2022 het JADA events team. Jacob is een geboren team leader en zorgt op de events steeds voor een ‘gestructureerde leuke werksfeer’. Daarnaast managed hij de exclusieve locaties die JADA events in haar beheer heeft: 3 schepen, het MoMu en AEC.

Caroline Herpigny

studeerde af aan de KdG Hogeschool en behaalde haar Bachelor diploma in Event- en projectmanagement. Na haar stage bij JADA events kreeg ze een full time contract ter versterking van het JADA team. Caroline heeft ervaring met modeshows, fotografie en social media en is een sterke allrounder met een gouden glimlach. Zowel op kantoor als op de events voelt Caroline zich als een stressbestendige vis in het water.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!