Team

Heeft u interesse in een onvergetelijk evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Jan de Wieuw

deed de afgelopen 25 jaar o.a. ervaring op in de entertainment en evenementensector. Zo werkte hij reeds samen met Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100, Vlaamse Opera en Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties). In de evenementensector deed hij de nodige ervaring op bij enkele Antwerpse evenementenbureaus. Daarnaast was hij freelance enkele jaren actief als regisseur en choreograaf, o.a. voor de jaarlijkse uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen. 

Hij houdt van events met een emotionele beleving en is dan ook gespecialiseerd in productlanceringen, award uitreikingen en beursstanden met een hoge belevingsfactor, maar ook conferenties, incentives in het buitenland en Antwerpen als bestemming zijn een kolfje naar zijn hand.

Danny Kayser

was 20 jaar actief als projectmanager in de bouwsector. Meer dan 70 kleine en grote werven bracht hij tot een goed einde en was telkens onderhandelaar tussen de klant, architect en bouwheer. Tijdens de organisatie van EuroGames 2007 te Antwerpen bleek hij de perfecte productiechef, sponsorwerver en promotie-manager te zijn en kreeg hij de evenementenorganisatie-microbe te pakken. 

Danny is gediplomeerd veiligheidscoördinator en krijgt een kick van de organisatie van grotere events zoals personeelsfeesten, gala diners, familiedagen en bedrijfsfestivals, maar ook jubilea, brand activations en de opening van een nieuw gebouw of project zijn Danny’s DaDa.

Liesbeth Demetsenaere

versterkt sinds december 2015 het JADA team. Ze combineert een masterdiploma in criminologische wetenschappen én een bachelorsdiploma in Event- en projectmanagent op een unieke manier, waarbij de gemene deler zeker het projectmatig werk is. 
 
Goedlachs en creatief weet Liesbeth daar bovenop haar ervaring in de horeca in te brengen en voelt zich op vele vlakken van bedrijfsevents thuis: productlanceringen, familiedagen, openingen van nieuwe gebouwen, Antwerpen als event bestemming en klanten events genieten alvast haar voorkeur.
 

Nathalie Kayser

studeerde aan de Karel de Grote Hogeschool, richting Events en Project Management. Sinds 1 juli 2016 vervoegt ze zeer gemotiveerd het JADA team. Toegewijd, liefde- en passievol en steeds met oog voor detail bijt Nathalie zich vast in elk dossier, met slechts één doel: een klant Happy maken én houden met een perfect georganiseerd evenement. 

Nathalie heeft ervaring in alle soorten events;  teambuildings, meetings, familiedagen, personeelsfeesten, opendeurdagen, brand activations,…

Aline Van Houdt

versterkt sinds september 2018 het JADA team. Ze is geen onbekende, want ze liep hier in 2011 al stage als eventmanager in wording, als deel van haar EPM opleiding bij de KdG Hogeschool. Haar ondertussen jarenlange ervaring in de incentive-wereld, bijhorende talenknobbel, creatieve geest en positieve ingesteldheid zorgen voor een perfecte aanvulling van het JADA team. 
 
Ze reisde bovendien al zo goed als de hele wereld rond en toverde de kleinste en grootste incentives om tot een fantastische ervaring. Een perfecte aanvulling in het dynamische JADA team, maar ook een aanwinst jouw volgende incentive of event!

Jacob Wouters

werkte zich na zijn studententijd in korte tijd op tot operational manager bij Skanna België. Na 6 jaren ervaring binnen de dienstverlening aan horeca en eventcatering, kwamen de creatieve kriebels bovendrijven en versterkt sinds 2022 het JADA events team. 

Jacob is een geboren team leader en zorgt op de events steeds voor een ‘gestructureerde leuke werksfeer’. Daarnaast managed hij de exclusieve locaties die JADA events in haar beheer heeft: 3 schepen, het MoMu, Sei-otto en AEC.

Caroline Herpigny

studeerde af aan de KdG Hogeschool en behaalde haar Bachelor diploma in Event- en projectmanagement. Na haar stage bij JADA events kreeg ze een full time contract ter versterking van het JADA team. 
 
Caroline heeft ervaring met modeshows, fotografie en social media en is een sterke allrounder met een gouden glimlach. Zowel op kantoor als op de events voelt Caroline zich als een stressbestendige vis in het water.

Erben De Leyn

behaalde zijn Bachelor in Event- en Projectmanagement aan de Karel de Grote hogeschool. Dankzij deze opleiding heeft hij kunnen genieten van tal van jobs op grote festivals, waaronder Tomorrowland. 

 

Hij heeft een grote interesse in de technische aspecten van elk evenement. Daarom heeft hij ook een bijkomende  opleiding gedaan als preventieadviseur en milieucoördinator. Erben voelt zich helemaal in zijn element op productioneel vlak.

Lisa Goris

is onze digital creative voor het JADA team. Ze studeerde PR en communicatie aan de Plantijn Hogeschool en sloot daarna nog een bijkomende opleiding grafische vormgeving af. 


Lisa is een jonge, dynamische en gemotiveerde creatieveling die JADA events 
met frisse ideeën rond events, grafische vormgeving en communicatie bijstaat.

Thomas Sips

versterkt het JADA team als freelancer. Hij studeerde Event- en projectmanagement aan de Karel de Grote-hogeschool. Thomas is een positieve, dynamische en gemotiveerde kracht die JADA events vertrekt met zijn spontane, creatieve en zeer gefundeerde inbreng. 

Hij leidt zonder problemen of stress elk event in goede banen, en is ook zeker niet vies om zijn handen uit zijn mouwen te steken. Thomas behaalde tevens een MVO-attest. 

Stevie Maes

Ondersteunt al bijna 12 jaar JADA events. Hij is verantwoordelijk voor de IT binnen JADA events. Hij staat ons ook bij op evenementen indien nodig. 

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?