Originele teambuilding

Team events gezocht? Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Originele teambuilding is de ideale manier om de band tussen u en uw collega’s te versterken. Op deze manier leert u elkaar kennen in een niet-professionele context en ontdekt u de persoonlijkheden die bij u rondlopen op de werkvloer. Om een origineel bedrijfsuitje te organiseren, kunt u beroep doen op onze ervaren medewerkers te Antwerpen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het samenstellen van unieke evenementen,  uitjes tot een Originele teambuilding. Vertrouw daarom op onze diensten voor originele teambuilding.

Originele teambuilding compleet naar wens

Als het gaat om een origineel bedrijfsuitje of originele teambuilding, heeft u waarschijnlijk al vele ideeën. Om die ideeën af te toetsen met de werkelijkheid, is het slim om met ons in gesprek te gaan. De medewerkers van JADA Events uit Antwerpen hebben namelijk al meerdere jaren ervaring in de organisatie van allerlei zakelijke evenementen: van kick-offmeetings tot congressen. Zij zullen u dus snel kunnen wijzen op welke originele activiteiten mogelijk zijn voor teambuilding. Daarbij is het belangrijk om een beeld te krijgen van het budget dat u wenst uit te geven. Op basis van die informatie gaan onze creatieve geesten aan de slag, waarna ze u op een later moment meerdere opties voorleggen. U kiest zelf de originele teambuilding dat u wenst. Wij horen daarnaast uiteraard graag de mogelijke feedback die u heeft.

Neem contact met ons op voor een origineel bedrijfsuitje

Zou u graag beroep willen doen op onze diensten bij het organiseren van originele teambuilding? Dan helpen wij u maar al te graag met het realiseren van een plezierig uitje voor u en uw collega’s. Neem contact met ons op voor een afspraak door te bellen naar +32 (0)32570913 of een e-mail te sturen naar info@jada-events.be.

Geen tijd of ideeën voor uw volgende evenement? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een originele teambuilding voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.

Onze werkethiek?

Wij maken een originele teambuilding op maat, volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast een originele teambuilding ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?

Onze recente teambuilding events