Bedrijfsfeest laten organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Door uw bedrijfsfeest te laten organiseren door een gespecialiseerd bedrijf bespaart u een hoop tijd en geniet u er zelf nog meer van. Schakel JADA events in, wij verzorgen uw bedrijfsfeest tot in de puntjes!

Een mooi bedrijfsfeest voor iedere aangelegenheid laten organiseren

JADA events heeft veel ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Personeelsfeesten;
 • Familiedagen;
 • Jubileumfeesten;
 • Openingen;
 • Tentoonstellingen;
 • Meerdaagse meetings.

Het team van JADA events in Antwerpen staat open voor al uw creatieve ideeën en concepten, klein én groot. Uw  bedrijfsfeest laten organiseren door JADA events, betekent dat alles van A tot Z wordt verzorgd. De organisatie van het evenement zelf, maar ook uitnodigingen of het ontwerp van een website voor uw feest zijn dan in goede handen.

Bedrijfsfeest laten organiseren
Bedrijfsfeest laten organiseren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

In gesprek met JADA events

JADA events maakt van uw bedrijfsfeest een succes. Dit doen wij met een driestappenplan

 • Fase 1: Horen
  Ieder goed gesprek begint met luisteren. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar al uw wensen. Houdt u zich vooral niet in, alles is bespreekbaar
 • Fase 2: Zien

  We gaan op zoek naar creatieve en passende mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest. De beste ideeën worden gebundeld en aan u voorgesteld. Zodra de voorstellen naar wens zijn, starten we met de voorbereiding en uitvoering van het bedrijfsfeest.

 • Fase 3: Spreken

  Tot slot spreekt JADA events u graag ook na afloop van uw bedrijfsfeest. Wat vond u goed en zou u dingen de volgende keer liever anders zien? Zo blijft JADA events zich dagelijks verbeteren.

  Waarom wachten? Neem vandaag nog contact op!

  Ga het gesprek met ons aan voor meer informatie over alle mogelijkheden. JADA events is benieuwd naar uw wensen! Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be, zodat u de wensen voor uw bedrijfsfeest binnenkort kunt delen en laten realiseren.