Bedrijfsevenement

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Er komt meer kijken bij de organisatie van bedrijfsevenementen dan vaak wordt gedacht. Denk aan de ontvangst, de invulling, de catering, de aankleding en tal van andere aandachtspunten. Schakel JADA Events in Antwerpen in voor de organisatie van een volledig verzorgd bedrijfsevenement. Zo heeft u uw handen volledig vrij om er zelf ook van te genieten.

Bedrijfsevenementen op maat: Ja Da is origineel!

Heeft u al een idee voor de organisatie van uw volgende bedrijfsevenement? Alles is mogelijk bij JADA Events, gevestigd in Antwerpen. Zo hebben wij onder andere de volgende typen bedrijfsevenementen georganiseerd:

JADA is zeer flexibel in haar manier van aanpak, door haar compacte bedrijfsstructuur en haar brede netwerk, gebaseerd op jaren ervaring in de evenementensector. De contactpersoon van JADA is daarom ook 24/24 bereikbaar.

Alles is bespreekbaar en wij zijn geduldig. Onze bedrijfsfilosofie is bovendien gebaseerd op samenwerking, met steeds een 1+1=3 resultaat. Voor het volledige dossier werkt JADA dan ook met één projectmanager en aanspreekpunt naar de klant.

 

Onze werkethiek?

Wij maken op maat gemaakte bedrijfsevenementen volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is. Klanten kunnen bij ons naast bedrijfsevenementen ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?