Bedrijfsevenement

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Er komt meer kijken bij de organisatie van bedrijfsevenementen dan vaak wordt gedacht. Denk aan de ontvangst, de invulling, de catering, de aankleding en tal van andere aandachtspunten. Schakel JADA Events in Antwerpen in voor de organisatie van een volledig verzorgd bedrijfsevenement. Zo heeft u uw handen volledig vrij om er zelf ook van te genieten.

Bedrijfsevenementen op maat: Ja Da is origineel!

Heeft u al een idee voor de organisatie van uw volgende bedrijfsevenement? Alles is mogelijk bij JADA Events, gevestigd in Antwerpen. Zo hebben wij onder andere de volgende typen bedrijfsevenementen georganiseerd:

  • Openingen;
  • Jubileumfeesten;
  • Meerdaagse meetings;
  • Preview festivals;
  • Award shows;
  • Product lanceringen;
  • Familiedagen;
  • Personeelsfeesten;

 

Niets is te gek voor JADA bedrijfsevenement! Of het nu om 10 of om 10.000 gasten gaat; ons team doet er alles aan om een perfecte organisatie van uw bedrijfsevenement te realiseren.

Geen tijd of ideeën om uw volgende bedrijfsevenementen te organiseren? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.  

Onze werkethiek?

Wij maken op maat gemaakte bedrijfsevenementen volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.  

Klanten kunnen bij ons naast bedrijfsevenementen ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.  

Bedrijfsevenement

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Wij horen, zien en spreken u graag

JADA Events hanteert een unieke aanpak. Deze aanpak begint bij de fase ‘Horen’. Tijdens een persoonlijke ontmoeting luisteren wij naar uw wensen en koppelen wij deze aan mogelijke bedrijfsevenementen. De tweede fase heet ‘Zien’, waarbij wij voor u onze hersenen laten werken en zoeken naar passende en creatieve ideeën die voldoen aan uw wensen. Relevante voorstellen spreken we met u door. Tot slot bereikt u de laatste fase, ‘Spreken’. Wij geven u graag het laatste woord, omdat het belangrijk is dat u tevreden bent.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor de organisatie van uw bedrijfsevenement? Of heeft u vragen? Wij horen, zien en spreken u graag! Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be, zodat we aan de slag kunnen gaan voor uw bedrijfsevenement.