Workshop organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wanneer u een workshop wilt organiseren, moet u rekening houden met allerlei verschillende aspecten. Als u dit voor de eerste keer doet, kan dit vrij overweldigend zijn. Daarom doet u het best beroep op een ervaren professional die bekend is met de kneepjes van het vak. Bij JADA Events in Antwerpen beschikken wij over de expertise en ervaring om evenementen in alle vormen en maten tot een goed einde te brengen. Zo organiseren wij ook een goede workshop voor u.

Een workshop organiseren met een professional

Alvorens we voor u een workshop organiseren, gaan we graag in gesprek met u over wat u precies in gedachten heeft. Vertel hierbij over de schaal van de workshop en de middelen die u wilt gebruiken. Op basis van deze informatie gaat ons team uit Antwerpen aan de slag en zetten zij meerdere mogelijkheden voor u op een rijtje. Vervolgens kiest u de optie die u het meest aanspreekt. Na afloop van de workshop horen wij ook graag uw feedback en wat er eventueel beter kon bij de workshop organiseren.

Contacteer onze medewerkers

Zorg ervoor dat uw workshop meteen goed van start gaat door ons in te schakelen voor de organisatie. Onze ervaring en inzichten zullen zeker helpen. Neem daarom contact met ons op door te bellen naar +32 (0)32570913 of een e-mail te sturen naar info@jada-events.be. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook kunt inschakelen voor originele teambuilding of voor het organiseren van een incentive?

Een workshop organiseren is interactief en praktisch. Geen tijd of ideeën voor uw volgende workshop? En het moet uiteraard een TOP workshop zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende workshop organiseren voor uw kostbare budget.

Onze werkethiek?

Wij maken op maat gemaakte workshop  volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande workshop organisatie of event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast workshop organiseren ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons workshop organiseren 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?