Conferentie organiseren

Team events gezocht? Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Laat uw volgende conferentie organiseren door JADA Events. Als eventbureau in Antwerpen hebben we uitgebreide ervaring in het organiseren van diverse soorten evenementen voor bedrijven. Wilt u graag een interessante dag vol gastsprekers om uw klanten en zakelijke relaties te inspireren? Wij zorgen ervoor dat alles tot in details geregeld is.

Een conferentie organiseren op een externe locatie

Bij het een conferentie organiseren komt heel wat kijken. U wilt natuurlijk dat uw gasten een leuke ervaring hebben. Als eventbureau zorgen we voor de juiste locatie van uw conferentie, afhankelijk van het aantal gasten, en de juiste aankleding. Daarbij verzorgen we bijvoorbeeld ook de catering en kunnen we uw gasten een aangepaste goodiebag geven. Wanneer u een conferentie van meerdere dagen organiseert, zorgen we ook voor geschikte hotelkamers.

Geen tijd of ideeën voor uw volgende conferentie? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.

Plan een afspraak in

Wilt u graag een conferentie organiseren? Dan bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek graag uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over onze aanpak? Bel dan gerust naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Onze werkethiek?

Wij organiseren conferenties op maat volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.

Klanten kunnen bij ons naast een conferentie organiseren ook terecht voor onder meer personeels en bedrijfsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?

Onze recente conferentie events