Organisatie Familiedag

Team events gezocht? Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bent u bezig met de organisatie van een familiedag? Of heeft u plannen om in de toekomst een familiedag voor uw bedrijf te organiseren? JADA events staat voor u klaar! Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bedrijfsevenementen. Laat uw familiedag door ons bedrijf organiseren en geniet van een tot in de puntjes verzorgd evenement.

Wat zijn de mogelijkheden bij de organisatie van een familiedag?

Een gezellige dag doorbrengen met collega’s en hun gezinnen zorgt voor een goede onderlinge sfeer. In de afgelopen jaren heeft JADA events veel ervaring opgedaan en de volgende familiedagen georganiseerd:

  • Outdoor familiedag met speelparadijs voor kinderen en ouders;
  • Outdoor familiedag met wandelzoektochten, golf en mountainbikes;
  • Outdoor familiedag met speciaal aangemeerde schepen en walking dinner;
  • Indoor familiedag met 1500 grote en kleine gasten in het circus.
  • … 

Wij horen graag uw ideeën en wensen over het organiseren van een familiedag voor uw bedrijf. Dat kan kleinschalig, grootschalig en out-of-the-box: ons team gaat enthousiast voor u aan de slag!

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?