Selecteer een pagina

Organisatie Familiedag

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Organisatie Familiedag

Bent u bezig met de organisatie van een familiedag? Of heeft u plannen om in de toekomst een familiedag voor uw bedrijf te organiseren? JADA events staat voor u klaar! Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bedrijfsevenementen. Laat uw familiedag door ons bedrijf organiseren en geniet van een tot in de puntjes verzorgd evenement.

Wat zijn de mogelijkheden bij de organisatie van een familiedag?

Een gezellige dag doorbrengen met collega’s en hun gezinnen zorgt voor een goede onderlinge sfeer. Door de organisatie van een familiedag over te laten aan JADA events, geeft u uw medewerkers een onvergetelijke dag! In de afgelopen jaren heeft JADA events veel ervaring opgedaan en de volgende familiedagen georganiseerd:

  • Outdoor familiedag met speelparadijs voor kinderen en ouders;
  • Outdoor familiedag met wandelzoektochten, golf en mountainbikes;
  • Outdoor familiedag met speciaal aangemeerde schepen en walking dinner;
  • Indoor familiedag met 1500 grote en kleine gasten in het circus.

Wij horen graag uw ideeën en wensen over het organiseren van een familiedag voor uw bedrijf. Dat kan kleinschalig, grootschalig en out-of-the-box: ons team gaat enthousiast voor u aan de slag!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Doorpakken met JADA events

Begin vandaag nog met de organisatie van de familiedag voor uw bedrijf en neem contact op met JADA events. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en bedenken een creatieve invulling voor uw familiedag die binnen het budget past.

Komt in contact met ons enthousiaste team

Ook na de organisatie van uw familiedag wordt er aandachtig naar u geluisterd. Het eventbureau staat graag open voor uw feedback, om zo te kunnen blijven verbeteren. Is uw interesse gewekt of heeft u misschien nog vragen? Neem snel contact met ons op door te bellen naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.