Teambuilding in het buitenland

Wilt u een onvergetelijk teambuilding evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Wilt u graag uw volgende activiteit voor teambuilding in het buitenland laten plaatsvinden? Plan dan een kennismakingsgesprek in bij JADA events. Wij reizen als organisator met u mee zodat alles uitstekend georganiseerd is. Van Ibiza tot Praag en van Dubai tot de Côte d’Azur – alles is mogelijk.

Teambuilding buitenland organiseren

Teambuilding in het buitenland organiseren laat u aan een professional over. Een teambuilding buitenland activiteit bevordert de onderlinge samenwerking en het vertrouwen in elkaar in een ontspannen sfeer, vooral als deze activiteit plaatsvindt in het buitenland.

Onze ervaren organisatoren helpen u met de gehele organisatie van de reis – van concept tot follow-up. Bij JADA events vinden wij het bovendien erg belangrijk dat de teambuilding buitenland aansluit bij uw bedrijf, ongeacht of dit in België of in het buitenland plaatsvindt. Daarom werken wij via ons drie-stappenplan van Horen, Zien en Spreken. In iedere stap van het proces geeft u ons input en feedback, zodat we samen de perfecte reis voor uw bedrijf organiseren. 

Geen tijd of ideeën voor uw volgende evenement? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.  

Onze werkethiek?

Wij maken een teambuilding buitenland volledig op maat afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.  

Klanten kunnen bij ons naast een teambuilding buitenland ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.  

teambuilding buitenland
teambuilding buitenland

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!