Selecteer een pagina

Eventbureau

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Eventbureau

Doe dit jaar eens wat anders en laat het bedrijfsfeest, de personeelsborrel of het familiefeest organiseren door eventbureau JADA Events. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en bieden u een scherpere kijk op de organisatie van al uw evenementen. Voor ons is niets te gek; een kleinschalig meeting met tien genodigden? Fantastisch! Een meerdaagse conferentie met misschien wel 10.000 gasten? Ons eventbureau garandeert u een fantastisch evenement!

Wat kan ons eventbureau voor u betekenen?

Ons team is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsevenementen van A tot Z. Dit houdt in dat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Uitnodigingen, websites, aankleding, invulling en dergelijke worden tot in de puntjes verzorgd. Benieuwd naar wat het eventbureau tot op heden heeft georganiseerd? Hieronder een kleine greep uit de evenementen:

  • Jubilea;
  • Familiedagen;
  • Klantenevenementen;
  • Openingen;
  • Tentoonstellingen;
  • Conferenties.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Ga het gesprek aan met JADA Events

Op basis van ervaring en kunde vertalen wij uw ideeën voor de organisatie naar originele en creatieve evenementen. U heeft altijd het laatste woord, het is en blijft uw evenement. JADA Events staat graag open voor uw feedback op de organisatie van evenementen, zodat er continu verbetering kan plaatsvinden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ga het gesprek aan! Het eerste gesprek is een kennismaking. U bepaalt hierna zelf of u verder met ons in zee gaat. Bereik ons door te bellen naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.