Eventbureau

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Eventbureau nodig? Dan ben je bij JADA Events aan het juiste adres. Doe dit jaar eens wat anders en laat het bedrijfsfeest, de personeelsborrel of het familiefeest organiseren door eventbureau JADA Events. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en bieden u een scherpere kijk op de organisatie van al uw evenementen aan.

Voor ons is niets te gek; een kleinschalig meeting met tien genodigden? Fantastisch! Een meerdaagse conferentie met misschien wel 10.000 gasten? Ons eventbureau garandeert u altijd een fantastisch evenement!

Wat kan ons eventbureau voor u betekenen?

Ons eventbureau is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsevenementen van A tot Z. Dit houdt in dat u nergens naar hoeft om te kijken. Uitnodigingen, website, aankleding, invulling en dergelijke worden tot in de puntjes verzorgd. Benieuwd naar wat ons eventbureau tot op heden heeft georganiseerd? Hieronder een kleine greep uit de evenementen:

  • Jubilea;
  • Familiedagen;
  • Klantenevenementen;
  • Openingen;
  • Tentoonstellingen;
  • Conferenties.
  • ….

Plan een afspraak in

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA Events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek, . Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau? Bel dan gerust naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Eventbureau
Eventbureau

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!