Selecteer een pagina

Incentive bureau

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Incentive bureau

JADA Events is een incentive bureau dat graag dat stapje verder gaat. Wij organiseren de reis of het evenement voor uw medewerkers volgens uw wensen en verwachtingen. Wilt u graag uw medewerkers motiveren met een weekend Amsterdam of een exclusieve show? Wij organiseren uw incentive tot in het kleinste detail.

Ons incentive bureau zorgt voor de ultieme verrassing

De goede relaties met uw personeel en klanten moet u koesteren. Daarom is het een goed idee om uw medewerkers en relaties op een originele manier te verrassen door een incentive te organiseren. Op deze manier bedankt u uw medewerkers voor hun inzet en uw relaties voor het vertrouwen. Ons incentive bureau zorgt er dan ook voor dat uw evenement of reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Ontdek de vele mogelijkheden

Bij het organiseren van een incentive mag u gerust groots denken. Als incentive bureau zetten we uw wilde ideeën graag om in creatieve concepten. Daarbij zorgen we ervoor dat de uitvoering tot in de puntjes geregeld is en een echt wow-effect creëert. Wat dacht u bijvoorbeeld van een awardshow met galadiner? Of een driedaagse trip naar een Europese bestemming naar keuze? Wat u ook kiest, als incentive bureau zorgen we ervoor dat u volop geniet en u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Bespreek uw ideeën

Het organiseren van een incentive vraagt om de nodige zorg en aandacht. Bij ons krijgt u altijd de tijd om feedback te geven op de plannen. Zo weet u zeker dat uw event of reis helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Wilt u graag met ons incentive bureau rond de tafel zitten om uw ideeën te bespreken? We verwelkomen u graag als u belt naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.