Incentive bureau

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Incentive bureau

JADA events is een bureau dat graag dat stapje verder gaat. Wij organiseren de reis of het evenement voor uw medewerkers volgens uw wensen en verwachtingen. Wilt u graag uw medewerkers motiveren met een weekend Amsterdam, Ibiza of Dubai?  Wij organiseren uw incentive tot in het kleinste detail.

Ons bureau zorgt voor de ultieme verrassing!

De goede relaties met uw personeel en klanten moet u koesteren. Daarom is het een goed idee om uw medewerkers en relaties op een originele manier te verrassen door een incentive te organiseren.

Op deze manier bedankt u uw medewerkers voor hun inzet en uw relaties voor het vertrouwen. Ons bureau zorgt er dan ook voor dat uw evenement/reis een onvergetelijke ervaring wordt.

  

Ontdek de vele mogelijkheden

Bij het organiseren van een incentive mag u gerust groots denken. Als bureau zetten we uw wilde ideeën graag om in creatieve concepten. Daarbij zorgen we ervoor dat de uitvoering tot in de puntjes geregeld is en een echt wow-effect creëert. Wat dacht u bijvoorbeeld van Las Vegas, Lapland of Nice als bestemming? Wat u ook kiest, als bureau zorgen we ervoor dat u volop geniet en u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!