Klantevent organiseren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Laat uw klantevent organiseren door JADA Events. Een klantevent zorgt ervoor dat uw imago nóg beter wordt. Het organiseren hiervan kost echter veel tijd. Kies voor gemak, een tot in de puntjes verzorgd evenement en een dag waar zeker nog lang over gesproken wordt.

Een klantevent organiseren als visitekaartje

Een goed visitekaartje zorgt voor een positief imago, meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer omzet. Ons team geeft uw event de aandacht die het verdient en u laat een onvergetelijke indruk achter bij uw klanten.

Dit zijn een aantal mogelijkheden:

 

  • Een awardshow met terugkomend thema in eten, decoratie en acts;
  • Een jubileumfeest met 2.000 gasten, meerdere sprekers, een overheerlijk walking dinner en afsluitend feest met DJ’s;
  • Jubileumevent met rebranding van de organisatie met meer dan 400 gasten, met ondersteuning van een 40 meter breed panoramisch scherm dat multifunctioneel wordt ingezet;
  • Tweedaagse meeting met een conferentie voor 650 gasten en bijpassend galadiner.
 klantevent organiseren
Klantevent organiseren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Ga het gesprek met ons aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga het gesprek aan rond Klantevent organiseren met JADA Events. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw wensen voor het organiseren van uw klantevent. Samen gaan we op zoek naar creatieve, originele concepten die passen bij uw bedrijf en het budget. U heeft altijd het laatste woord: het doel is om u trots en tevreden te maken! Neem contact met ons open wij organiseren binnenkort voor u een onvergetelijk klantevent. Bel naar +32 (0)32570913 of stuur een e-mail naar info@jada-events.be.

Onze werkethiek?

Wij organiseren op maat gemaakte klantevents volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.  

Klanten kunnen bij ons naast een Klantevent organiseren ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.