Selecteer een pagina

Zakelijk event

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Zakelijk event

JADA Events is uw partner voor de organisatie van een zakelijk event of zakelijke reizen. Hierbij luisteren we graag naar uw verwachtingen en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw evenement of reis.

De organisatie van uw zakelijk event is in goede handen

Een goede organisatie van een zakelijk event start altijd bij een goed gesprek. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan we op basis hiervan aan de slag. We maken creatieve concepten binnen uw opgegeven budget. Daarbij bespreken we alles, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Zo hoeft u tijdens uw zakelijk event enkel uw gasten te ontvangen en zelf te genieten.

Wat verwacht u tijdens uw zakelijke reizen?

Bij zakelijk reizen komt heel wat kijken. Het is een belangrijk moment om potentiële klanten te ontmoeten en uw bedrijf verder te laten groeien. Naast de werkgerelateerde activiteiten is de overige tijdsbesteding uiteraard ook van belang. Wilt u tijdens uw zakelijke reizen wat cultuur opsnuiven of wilt u graag culinair genieten? Dan zorgen we hier graag voor. We regelen alles. Van het vervoer naar de luchthaven, het hotel tot aan boekingen in restaurants.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Als eventbureau in Antwerpen hebben we ruime ervaring in het organiseren van zakelijke events en reizen. Op onze website vindt u alvast enkele van onze realisaties. Wilt u graag met ons rond de tafel zitten voor uw volgende event of reis? Stuur dan gerust een mail naar info@jada-events.be of bel naar +32 (0)32570913