Kick-offmeeting Antwerpen

Wilt u een onvergetelijk Kick off meeting organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

[wpseo_breadcrumb]

Staat er binnenkort een kick-offmeeting in Antwerpen of omgeving op de planning? Bij de organisatie hiervan komt veel kijken. Laat het organiseren van uw kick-offmeeting daarom over aan ons ervaren eventbureau uit Antwerpen-centrum, vlak bij Berchem. Bij JADA Events zorgen we er graag voor dat uw meeting een onvergetelijke ervaring wordt.

Waarom wilt u een kick-offmeeting organiseren in Antwerpen?

Het is belangrijk om uw medewerkers en relaties te betrekken bij veranderingen binnen uw bedrijf. Door die betrokkenheid creëert u ook een zekere trots bij medewerkers en relaties. Met het organiseren van een Kick off meeting  versterkt u de banden. Als eventbureau luisteren we graag naar het verhaal dat u op die dag wilt vertellen. Op basis van uw verwachtingen bedenken we een creatief concept. Vervolgens werken we dit uit. Zo weet u zeker dat uw kick-offmeeting plaatsvindt op een originele locatie in Berchem of elders in Antwerpen en dat deze meeting de nodige inspiratie geeft aan uw gasten.

Wat zijn uw verwachtingen?

Bij het organiseren van een Kick off meeting of een ander zakelijk event is een goede planning en uitwerking van groot belang. Daarom bespreken we graag ieder aspect van uw meeting. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten tijdig een uitnodiging ontvangen. Ook zorgen we ervoor dat uw event van een goede catering is voorzien en dat uw gasten een echte belevenis ervaren. Gedurende het hele proces dat we uw kick-off organiseren, blijven we zoeken naar de beste oplossingen voor uw bedrijf. Zo neemt u zorgeloos het woord op uw kick-offmeeting in Berchem, of elders in Antwerpen. Wat uw verwachtingen ook zijn, wij nemen uitgebreid de tijd om ze waar te maken. Wilt u graag weten hoe wij uw kick-off organiseren? We beantwoorden graag al uw vragen wanneer u belt naar +32 (0)32570913 of een e-mail stuurt naar info@jada-events.be.

Geen tijd of ideeën voor uw volgende kick-offmeeting? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat? Laat JADA events een voorstel doen, ze garanderen een inspirerende dimensie voor uw kostbare budget.  

Onze werkethiek?

Wij maken een kick-offmeeting op maat gemaakte volledig afgestemd op de wensen van onze klant. Wij doen voorstellen en geven het nodige advies in een open gesprek en halen steeds het beste uit het geplande event, of dit nu voor een laag of hoog budget is.  

Klanten kunnen naast een kick-offmeeting bij ons ook terecht voor onder meer personeelsfeesten, familiedagen, incentives, beurzen, klantenevents, opendeurdagen, netwerkevents, congressen, jubileumfeesten, enz. Ons doel blijft om ‘positieve emoties’ op te wekken, want niets is zo sterk als een zalig gevoel rond je product/bedrijf/ dienst.

Kick-offmeeting
Kick-offmeeting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!