Kick off meeting

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Scherpe kijk op events

Van concept tot follow-up

Outdoor én indoor

Home » Kick off meeting

Staat er binnenkort een kick off meeting op de planning? Bij de organisatie hiervan komt veel kijken. Laat het organiseren van uw kick off meeting daarom over aan een ervaren eventbureau. Bij JADA Events zorgen we er graag voor dat uw meeting een onvergetelijke ervaring wordt.

Waarom wilt u een kick off meeting organiseren?

Het is belangrijk om uw medewerkers en relaties te betrekken bij veranderingen binnen uw bedrijf. Door die betrokkenheid creëert u ook een zekere trots bij medewerkers en relaties.

 

Met het organiseren van een kick off meeting versterkt u de banden. Als eventbureau luisteren we graag naar het verhaal dat u op die dag wilt vertellen.

 

Op basis van uw verwachtingen bedenken we een creatief concept. Vervolgens werken we dit uit. Zo weet u zeker dat uw kick off meeting plaats vindt op een originele locatie en dat deze meeting de nodige inspiratie geeft aan uw gasten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in of bel ons!

Wat zijn uw verwachtingen?

Bij het organiseren van een kick off meeting is een goede planning en uitwerking van groot belang. Daarom bespreken we graag ieder aspect van uw meeting. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten tijdig een uitnodiging ontvangen. Ook zorgen we ervoor dat uw event van een goede catering is voorzien en dat uw gasten een echte belevenis ervaren. Tijdens het gehele organisatieproces blijven we zoeken naar de beste oplossingen voor uw bedrijf. Zo neemt u zorgeloos het woord op uw kick off meeting. Wat uw verwachtingen ook zijn, wij nemen uitgebreid de tijd om ze waar te maken. Wilt u graag weten hoe wij uw kick off meeting organiseren? We beantwoorden graag al uw vragen wanneer u belt naar +32 (0)32570913 of een e-mail stuurt naar info@jada-events.be.