Een personeelsfeest vieren

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Personeelsfeest vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wilt u binnenkort uw personeelsfeest groots vieren in België of het buitenland? En wilt u hier zelf niet te veel tijd aan kwijt zijn? Dan komt u uit bij JADA Events uit Antwerpen. Wij organiseren uw event van A tot Z. De uitnodigingen, de ontvangst, de catering en het entertainment: er blijft niets te wensen over. Een personeelsfeest vieren als nooit tevoren; dat doet u met JADA Events!

Uw personeelsfeest vieren zonder zorgen

Uw personeel werkt hard en de doelstellingen zijn behaald. Of wellicht heeft uw bedrijf een mooi jubileum behaald. Dan is het de hoogste tijd om dit te vieren met een personeelsfeest! 

Hoe? Met een op maat gemaakt personeelsfeest, georganiseerd door JADA Events. Wij luisteren naar uw wensen en bieden creatieve en originele opties binnen uw budget. Bij een personeelsfeest vieren regelen wij alles, waaronder:

  • Het ontwerpen en uitsturen van de uitnodigingen;
  • Het bedenken en doorvoeren van een aansluitend thema;
  • Het vinden van een passende locatie;
  • Het verzorgen van goede catering.
  • ….

Laat uw verwachtingen overtreffen

Met al onze ervaring in personeelsfeest vieren is JADA Events hét eventbureau van Antwerpen voor uw personeelsfeest. Ons team staat te popelen om hun originele ideeën met u te bespreken. Hierbij heeft u altijd het laatste woord. Uw bedrijf is uniek, dus aanpassingen zijn altijd mogelijk. Alles is bespreekbaar en geen enkel verzoek is te gek! Neem contact op voor een nadere kennismaking. Geen zorgen, u zit nog nergens aan vast.


Stuur een e-mail naar info@jada-events.be of bel naar +32 (0)32570913 en wij vertellen u meer over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat u ons ook inschakelt voor teamevents?

JADA Events – Organisatie van evenementen

Geen tijd of ideeën voor uw volgende evenement? En het moet uiteraard een TOP event zijn waar iedereen nog lang over napraat?
Laat ons een voorstel doen, en we garanderen een derde dimensie voor uw kostbare budget!l

JADA events heeft een sterke know-how op het vlak van personeelsfeest vieren – klanten- en publieksevents. Aan het roer staan 2 zaakvoerders met meer dan 45 jaar ervaring in de wereld van events, theater, marketing, communicatie en projectcoördinatie.
Deze unieke combinatie garandeert de derde dimensie in uw volgende event.

Want een personeelsfeest vieren moet toch TOP zijn?

Bent u benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Wilt u graag een evenement of feest organiseren? Eventbureau JADA events zal dit graag bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen en verwachtingen maken we een plan op en gaan we aan de slag. Daarbij heeft u altijd voldoende tijd om feedback te geven en sturen wij de plannen bij. Wilt u graag meer weten over de aanpak van ons eventbureau?